Здружение на новинарите на Македонија


Градски ѕид, блок 13 1000 Скопје, Република Северна Македонија

Тел: 00389 (02) 3298-139


е-пошта: @

За какви било дополнителни информации, Ве молиме контактирајте нè преку оваа контакт форма.

Print Friendly, PDF & Email