Struktura e SHGM-së

“Kuvendi si trup më i lartë i SHGM-së zgjedh Kryetarin, Këshillin drejtues, Këshillin mbikqyrës, dhe antarët e Këshillit të Nderit

cadikovski

Kryetar: Mlladen Çadikovski

Gazetar

Mlladen Çadikovski u zgjodh kryetar i Shoqatës së gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) në dhjetor të vitit 2018 me mandat katër vjeçar. 

Këshilli Drejtues
Filjana Koka

Nënkryetare: Filana Koka

RTVM

10862476_10204424262039648_7966225645616577429_o

Kristina Maçkiq

Dosie.mk

Saska Cvetkovska

Sashka Cvetkovska

IRL - Maqedoni

Среќко Поповски

Sreqko Popovski

360 gradë

Сашко Димевски

Sashko Dimevski

MIA

misko ivanov

Mishko Ivanov

24 Vesti

Slobodanka Jovanovska

Sllobodanka Jovanovska

Nezavisen vesnik

Adnan Hajdari

Adnan Hajdari

RTVM

12002033_10207463876625385_7247483577501372506_n

Benjamin Arifi

Tv Shenja

Këshilli Mbikqyrës
adrian kerimi

Adrian Kerimi

Alsat-M

mulacka

Irena Mullaçka

Fokus

meri_j

Meri Jordanovska

Makfaks

Наташа Стојановска

Natasha Stojanovska

TV 24 Vesti

Semi Mehmeti

Semi Mehmeti

Almakos

Kuvendi zgjedhor në të cilin janë zgjedhur organet udhëheqëse ështe mbajtur në vitin 2014.

Qendrat Rajonale
10702120_10205136641125667_5123607463899898355_n

Tetovë

Bashkim Sulejmani email:bashkim1us@yahoo.com

Frosina 11203071_10204172995107576_4084211966324142404_n

Kumanovë

Frosnia Lazarevska email:f.lazarevska@gmail.com

08022014140939_Zaneta-Zdravkovska

Manastir

Zhaneta Zdravkovska email:zane_zdravkovska@yahoo.com

1912089_10202957671398642_7123186733746145059_n goran momiroski

Ohër

Goran Momiroski еmail:g_momiroski@yahoo.com

311404_123169591127387_1567143932_n

Strumicë

Risto Tasev email:rtasevsr@t.mk

toni mihailov

Shtip

Toni Mihaillov email:tstip@hotmail.com

Zyra ekzekutive

Djetor ekzekutiv: Dragan Sekulovski

Tel: 00389 (02) 3298-139

Fax: 00389 (02) 3116-447

E-mail: dsekulovski[at]star.znm.org.mk

Print Friendly, PDF & Email